Skip to main content

Kaarsen maken

In het kader van de buitenschoolse activiteit zijn de kinderen van groep 3/4 kaarsen gaan maken op Koewacht. Ze mochten allemaal verschillende figuurtjes maken, het was een zeer geslaagde ochtend!

Carnaval 2016 groep 4-5-6

Scoop: Filmpjes maken

Groep 3-4 heeft donderdag 8 oktober met een echte regisseur mogen werken. Namelijk: Perry Mulder. Foto's zijn hieronder te vinden in het album 'Scoop: filmpjes maken'.

Robots knutselen

We hebben dit jaar al heel wat geknutseld. Groep 4 knutselt altijd samen met groep 5/6 en zij hebben robots gemaakt. Hier waren ze zo trots op dat we ze graag aan u willen laten zien. Onderaan deze pagina kunt u de robots van alle kinderen bekijken in het fotoalbum.

Veel kijkplezier!

Imker in de klas

6 Juni kwam er een Imker in groep3-4. De kinderen hebben er zelf een stukje over geschreven:

Een imker weet heel veel van bijen. De bijen maken honing. Maar als ze prikken gaan ze dood. En dat is heel slecht. En als er geen bijen waren, dan waren er ook geen bloemen.

Maarten

 

Er kwam een imker. We hebben plaatjes gezien van een wesp en een honingbij en een hommel en een zweefvlieg. En ze had echt bijen bij, maar we mochten ze maar even zien.

Rik

 

In de klas was een imker en ze heet Katie. Ze kwam over bijen en wespen en dazen en hommels vertellen. En we mochten bijen zien, ze zaten in een hokje. De honing was vies.

Froukje

 

Er was een imker in de klas. En die imker weet veel over bijen. Maar als ze prikken dan gaan ze dood. En dat is jammer voor de bijen.

Luna

 

 

Fotoalbum Groep 3-4