Skip to main content

Thema baby

We hebben bij de kleuters een aantal weken rond het thema "baby" gewerkt. Juf Suzanne heeft een tweeling gekregen en er waren nog een aantal mama's zwanger dus wij hebben veel in het echt kunnen bekijken. De foto's van dit thema kunt u hieronder vinden.

Fotoalbum: Thema baby

Scoop project

Op maandag 11 januari zijn de kleuters gestart met een nieuw project. Hierbij reizen ze de hele wereld rond. Onderaan deze pagina kunt u foto's vinden van het eerste deel van dit project. Wordt vervolgd..

Scoop: Dansen met Lilian Butler

Donderdag 8 oktober hebben de kinderen met veel plezier meegedaan aan de 'dansles' van Lilian Butler. Meer foto's hiervan staan in het album Scoop: Dansen met Lilian Butler.

Appel-notenflappen en appelmoes maken

Maandag 5 oktober hebben de kinderen van groep 1, 2 en 3 heerlijke appel-notenflappen en appelmoes gemaakt. Kijk onderaan de pagina voor meer foto's van deze smakelijke activiteit.

Schoolreis Planckendael

25 Juni zijn we met de kleuters naar Planckendael geweest.
Meer foto's van deze bijzondere dag zijn te vinden in het album "Schoolreis Plackendael" onderaan de pagina.

Lammetjes kijken

Vrijdag 17 april gingen we met groep 1, 2 en 3 naar de lammetjes kijken bij de fam. Boënne. We hebben gezien hoe lammetjes uit een flesje kunnen drinken en ze aten brokjes uit de kinderen hun hand.

 

 

Aadje Piraatje

Donderdag 16 april zijn we met groep 1-2 naar een voorstelling over Aadje Piraatje gaan kijken. De vader van Aadje, vertelde en zong het verhaal terwijl wij lekker mee mochten doen, dat hoofde hij geen twee keer te zeggen!

We hebben een vies drankje mogen drinken, de zeilen gehesen, golven gemaakt en nog veel meer. Het was heel erg leuk.

In het fotoalbum kunt u de foto's bekijken.

Sinterklaasviering 2014

De Sint en zijn Pieten brachten ons in de klas een bezoek. Bekijk de foto's in het album 'Sinterklaasviering 2014' hieronder.

Schoolreis Wachtebeke groep 1-2

Donderdag 19 juni zijn wij met de klas op schoolreis geweest naar Wachtebeke. De kinderen hebben het de hele dag uitstekend naar hun zin gehad!
Foto's van dit geslaagde dagje uit kun je hieronder in het album 'schoolreis 2014' zien.

lammetjes kijken 04-04-2014

Op vrijdag 4 april zijn de kleuters op bezoek gegaan bij de boerderij van de papa en mama van Arnoud Boënne, om daar naar lammetjes te kijken. Daar mochten alle kleuters helpen met een flesje geven en allerlei vragen stellen aan de opa en oma van Arnoud. Enkele vragen waren; hoe oud zijn de lammetjes, wat krijgen ze te drinken en eten, waar slapen de lammetjes etc.

Na het kijken en voeden, mochten alle kinderen ook nog even op het boerenerf spelen onder het genot van een chipje en een drankje.
Een geslaagde middag!

Bedankt familie Boënne voor de leuke middag!
Meer foto's vindt u hieronder.