Skip to main content

Fotoalbum: Sinterklaas 2017

Sinterklaas 2017

Wat was het spannend op 5 december. Wij stonden op Sinterklaas te wachten en ineens kwam daar een hele gekke Sinterklaas aangelopen. Het was meester Werner, verkleed als Sinterklaas. Hij had op het Sinterklaasjournaal gezien dat Sinterklaas opgesloten was door Zielepiet dus hij was bang dat iedereen voor niets stond te wachten. Gelukkig kwam de echte Sinterklaas wel en konden we gewoon samen zijn verjaardag vieren. Op onze website kunt u onze foto's vinden.

Kerstviering 2016

22 December vond onze kerstviering plaats. Alle kinderen waren hiervoor feestelijk aangekleed. Doordat iedereen iets lekkers had meegebracht, was er in elke klas een heerlijke maaltijd. Vervolgens sloten we de viering gezellig af met een kerstverhaal en liedjes. We hebben ervan genoten!

Fotoalbum: Kerstviering 2016

Nieuwe fotoalbums

De laatste schoolweek van het schooljaar is toch altijd een beetje bijzonder.
In de laatste week hadden we gelukkig mooi weer.
Daar hebben we van genoten tijdens het spelen met water op dinsdag 19 juli en op de laatste schooldag donderdag 21 juli. De fotoalbums hiervan zijn hieronder te bekijken.

Paasviering en doe-dag

We zijn Pasen gezamenlijk begonnen met een mooie Paasviering in de hal. Hier hebben alle klassen hun steentje bijgedragen door te zingen, toneel te spelen of een gedicht voor te dragen.

Hierna zijn we begonnen met de doe-dag. Hierbij maken we groepjes van alle kinderen op school. Hierdoor zitten dus alle leeftijden door elkaar. Deze groepjes gaan samen verschillende activiteiten doen. Denk hierbij aan spelletjes in de gymzaal, knutselen en film kijken. Uiteraard allemaal in het teken van Pasen. De foto's van deze gezellige dag kunt u onderaan deze pagina vinden in ons foto album.

Sinterklaas 2015

Sinterklaas op Ter Doest!

Op woensdag 2 december hebben wij met de hele school het sinterklaasfeest gevierd. Het was nog even spannend want er kwamen eerst alleen maar twee pieten aan op school. Gelukkig vonden de pieten een brief van Sinterklaas en kwam hij toch met ons zijn verjaardag vieren!

 

Hij is in alle klassen op bezoek geweest en hier kunnen we veel over vertellen maar de foto's zijn nog veel leuker! Deze kunt u onderaan op deze pagina vinden. Veel kijkplezier!

Schoolontbijt

Op dinsdag 10 november zijn wij onze dag gezond begonnen met een gezamenlijk schoolontbijt.

Met de hele school samen genieten van een gezond en lekker ontbijt, zo willen wij elke dag wel beginnen! U kunt onderaan deze pagina de foto's bekijken.

Meester- en juffendag 2015

Op de laatste dag voor de herfstvakantie was het groot feest. We gingen de verjaardagen van de meester en juffen vieren in het bos. 

Gelukkig waren er een aantal ouders zo lief om ons deze dag te helpen zo konden we met de hele school naar het Clingse bos. Groep 1 t/m 4 begon met een Paddenstoelentocht met een gids van Natuur enzo. Groep 5/6 en 7/8 hebben afgewisseld met een speurtocht en levend stratego. 

Na het eten gingen we met de hele school een groot spel spelen. Het was de kinderen tegen de meester en de juffen. De kinderen moesten binnen de tijd alle opdrachten uitvoeren anders moesten ze een heel week afwassen. Als ze de opdrachten binnen de tijd hadden volbracht kregen ze een verrassing. Ze hadden het gehaald dus op het eind hebben we nog zitten smullen van een lekkere traktatie. Het was een hele mooie dag, met heel mooi weer. Onderaan deze pagina kunt u de foto's bekijken.

Kinderboekenweek 2015

Opening kinderboekenweek 2015 'Raar maar waar'

Donderdag 8 oktober opende professor juf de Kinderboekenweek 2015, met als thema 'Raar maar waar' met knallen, rook, vuurwerk en een colafontein! Voor meer foto's kun je kijken in het album 'Opening Kinderboekenweek 2015'.

Dierendag 2015

Prinsjesdag 2015

Lipdub afscheid groep 8

Koningsspelen 2015

Het plein kleurde oranje de vrijdag voor de meivakantie. 's Ochtends eerst lekker opwarmen met de openingsdans "Energie" van Kinderen voor Kinderen. Vervolgens naar het voetbalveld om daar lekker te sporten. Het was een heerlijk zonnige dag dus het was maximaal genieten.

 

's Middags gingen we verder met Oud-Hollandse spelen op het schoolplein. Bedankt aan iedereen die heeft geholpen er zo'n leuke dag van te maken. Onderaan deze pagina kunt u alle foto's bekijken in het fotoalbum.

Schoolvoetbal

Op 8 april was het weer tijd voor de jongens om tijdens schoolvoetbal hun beste beentje voor te zetten.

De stoere jongens van Ter Doest hebben enorm goed gespeeld op 't voetbalveld van Kloosterzande. Helaas zijn ze niet door naar de volgende ronde. Het was een heerlijke zonnige middag!

Paasviering en doe-dag

Op 2 april hebben we weer samen Pasen gevierd. We begonnen in de kerk met een mooie Paasviering. Op school hebben we geknutseld en spelletjes gespeeld. Het was een hele leuke dag. De foto's kunt u onderaan in het fotoalbum bekijken.

Sponsorloop

Foto's van een bijzonder geslaagde sponsorloop zijn onderaan in het fotoalbum te vinden. Er is €745,86 opgehaald door de kinderen. Dit alles is t.b.v. de theeplantages in Sri Lanka.

Songfestival

Met veel enthousiasme deden veel kinderen afgelopen zaterdag mee met het songfestival. In het album 'Songfestival 2015' zijn hiervan een aantal foto's te vinden.

Snowboard-festijn

Vrijdag 6 februari hadden we een snowboard-festijn op Ter Doest!

Nieuwjaarsbal

Vrijdag 9 januari waren de kinderen door de ouderraad uitgenodigd op het nieuwjaarsbal. Hieronder in het album 'Nieuwjaarsbal' zijn foto's te vinden van deze feestelijke avond.

Sinterklaasviering 2014, aankomst

Vrijdag 28 november bracht de Sint een bezoek aan onze school. 3 Pieten kwamen mee en ze brachten ook de hulppieten juf Nele en juf Lieke mee. Wat waren die juffen moe, nadat ze een hele nacht cadeautjes in hadden moeten pakken in het grote pietenhuis.

Meer foto's van de sinterklaasviering zijn te vinden in de mappen van de groepen in het album 'Sinterklaasviering 2014'.

Pannenkoeken eten en naar het bos

Dinsdag 28 oktober zijn we met groep 1-2-3-4 naar het bos geweest als buitenschoolse activiteit van de ouderraad.
Voordat we aan de wandeling begonnen mochten we een pannenkoek eten bij Najade! Een medewerker van 'Natuur en zo' wachtte ons daarna op en we kregen een tas met opdrachten voor de Paddenstoelentocht. 

Foto's van deze gezellige middag vind je hieronder in de albums 'Pannenkoeken eten' en 'Naar het bos'.

Juffen en Meesterdag

17 Oktober was het juffen en meesterdag.
Juf Lieke bracht er al snel de sfeer in met een gezamenlijke warming up
en we hebben de dag afgesloten met een heuse circusvoorstelling en een heerlijk, zelf versierd cakeje.

Bekijk de foto's in de albums hieronder

Bezoek juf Angela met baby Lauren

Onlangs kwam juf Angela op bezoek om haar pasgeboren baby Lauren aan de kinderen te laten zien. Iedereen vond haar erg schattig! Er werden volop vragen gesteld, geknuffeld en ze kregen ook nog allemaal iets lekkers.

Nieuwsgierig geworden? Onderaan deze pagina staan de foto's in het fotoalbum.

Dierendag 2014

Op 4 oktober was het weer dierendag. Wij hebben dit alvast op 3 oktober op school gevierd. Alle kinderen hadden een knuffel meegenomen. Dit zag er zo gezellig en leuk uit dat we met zijn allen op de foto zijn gegaan. Zie hier het resultaat!

Fotoalbum algemeen